QASH informatie over crypto kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

QASH

QASH is de token van het LIQUID-platform van QUOINE. Het LIQUID-platform voorziet de niet-liquide crypto economie van liquiditeit. De QASH-tokens kan je alleen aanschaffen als je in het bezit bent van een QRYPTOS-account. QRYPTOS is het trading platform van QUOINE. QUOINE belooft een veiligheid, beveiligd en soepel proces om op het QRYPTOS-platform te handelen in crypto’s.

Hoe zorgt QUOINE voor liquiditeit?

Even kort door de bocht geeft de liquiditeit aan in welke mate ondernemingen aan hun lopende betalingsverplichtingen kunnen voldoen. Als een bepaalde economie zoals bijvoorbeeld de crypto-economie niet liquide is, kunnen veel bedrijven niet (direct) aan bepaalde betalingsverplichtingen voldoen. QUOINE wil er juist voor zorgen dat bedrijven dit wel meteen kunnen. De helft van de opbrengsten van de QASH token sale wordt gebruikt voor deze liquiditeit. De andere helft wordt onder andere ingezet voor product ontwikkeling.

QASH kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om QASH direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst een andere cryptocurrency, zoals Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar QASH toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH en andere coins kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.