Populous - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Populous

Populous, met de afkorting PPT, is een P2P (peer-to-peer) factuurfinancieringsplatform dat globaliseert wat op dit moment een beperkte en lokale marktsector is. Deze currency verbindt ondernemers wereldwijd met factuurkopers door gebruik te maken van de Blockchain technologie. Alle geüploade facturen worden transparant opgeslagen op de Ethereum Blockchain en elimineren mogelijke fouten en misbruik. Hierdoor is de transactie veilig, snel en transparant. Door deze rechtstreekse verbinding tussen bedrijven en internationale factuurverkopers is er geen behoefte meer aan externe partijen of financiële instellingen.

Meer over factuurfinanciering via de Blockchain

Factuurfinanciering is een vorm van financiering die direct het contant geld ontgrendelt dat ligt vastgelegd in openstaande verkoopfacturen. Hierdoor hoeft de ondernemer niet te wachten op het betaaltermijn van de opdrachtgever. Bedrijfseigenaren staan kopers van facturen toe om facturen tegen een gereduceerd tarief te kopen om hun geld sneller te ontgrendelen. Zodra de facturen door de factuurdebiteur zijn betaald, ontvangt de koper van de factuur het eerder overeengekomen bedrag. Dankzij de Blockchain technologie en verschillende formules heeft Populous het mogelijk gemaakt om een eigen credit ratingsysteem te creëren dat veel geavanceerder is dan de huidige industriestandaard. Ook maakt Populous gebruik van smart contracts.

PopulousPopulous kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Populous (PPT) direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of US Dollar Tokens (Ether) kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar SC toe. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, USDT en ETH kopen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.