Populous

Populous, met de afkorting PPT, is een P2P (peer-to-peer) factuurfinancieringsplatform dat globaliseert wat op dit moment een beperkte en lokale marktsector is. Deze currency verbindt ondernemers wereldwijd met factuurkopers door gebruik te maken van de Blockchain technologie. Alle geüploade facturen worden transparant opgeslagen op de Ethereum Blockchain en elimineren mogelijke fouten en misbruik. Hierdoor is de transactie veilig, snel en transparant. Door deze rechtstreekse verbinding tussen bedrijven en internationale factuurverkopers is er geen behoefte meer aan externe partijen of financiële instellingen.


Meer over factuurfinanciering via de Blockchain

Factuurfinanciering is een vorm van financiering die direct het contant geld ontgrendelt dat ligt vastgelegd in openstaande verkoopfacturen. Hierdoor hoeft de ondernemer niet te wachten op het betaaltermijn van de opdrachtgever. Bedrijfseigenaren staan kopers van facturen toe om facturen tegen een gereduceerd tarief te kopen om hun geld sneller te ontgrendelen. Zodra de facturen door de factuurdebiteur zijn betaald, ontvangt de koper van de factuur het eerder overeengekomen bedrag. Dankzij de Blockchain technologie en verschillende formules heeft Populous het mogelijk gemaakt om een eigen credit ratingsysteem te creëren dat veel geavanceerder is dan de huidige industriestandaard. Ook maakt Populous gebruik van smart contracts.

PopulousPopulous kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Populous (PPT) direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of US Dollar Tokens (Ether) kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar SC toe. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, USDT en ETH kopen.

Actie: Bij de aanbieder Bitvavo betaal je nu tijdelijk géén handelskosten over de eerste 1000 euro. Hierdoor is Bitvavo écht de goedkoopste exchange van Nederland. Storten kan met iDEAL! 

Crypto kopen

Ga naar Bitvavo en maak een gratis account

Koers Populous

Bekijk hieronder de actuele koers van Populous. Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers Populous in euro

Hier vind je huidige koers in euro.

PPT koers in Amerikaanse dollar

De huidige koers in Amerikaanse dollar is als volgt:

Koers in Bitcoin

De huidige koers in BTC is als volgt:

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan