Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Particl

Particl is een open-source, gedecentraliseerd privacy platform. Het is ontwikkelt om globaal Ecommerce van persoon tot persoon en van bedrijf tot persoon mogelijk te maken. Het is dus een gedecentraliseerde marktplaats. Deze wordt mogelijk gemaakt door de digitale valuta Particle, afgekort als PART. Kopers en verkopers die PART in hun wallet hebben, kunnen geld ermee verdienen door deze te staken. Focus van het platform zijn veiligheid en privétransacties. Het platform is gebouwd als DAPP op Bitcoin. Deze decentrale applicatie maakt het mogelijk om transacties naar elkaar te sturen op een vertrouwelijke manier. Alleen de deelnemers van een marktplaats-transactie zien hoeveel geld (PART) er over wordt gemaakt.

Proof of Stake en passief inkomen

Ook voor de mensen die niet actief zijn op de marktplaats van Particl, is het een interessante investering. Je krijgt namelijk, dankzij het Proof-of-Stake algoritme beloningen. Als je de Particl software laat draaien en jouw PART aan het staken bent, verdien je meer beloningen. De inflatie van deze munt is het eerste jaar 5%, en gaat geleidelijk naar de 2%. Hier blijft het op.

Chat met encryptie

Alle encryptie wordt op de cliënt gedaan, net als bij Whatsapp. Berichten die worden gestuurd maken geen gebruik van de blockchain. Hierdoor wordt het netwerk niet onnodig belast.

De Particl Market

Je kan op deze markt kopen, verkopen en verdienen. Deze marktplaats is een aantrekkelijk platform voor mensen die online dingen verkopen of kopen. Een vergelijking met eBay, Bol.com en Amazon zou je kunnen maken. Het systeem met alle data en transacties zijn hier echter decentraal en worden niet door één bedrijf beheert. Je koopt dus dingen zonder dat er een derde tussenpersoon bij nodig is. Hierdoor zijn de prijzen een stuk lager.

Roadmap en marketplace

De marketplace wordt in Q1 2018 verwacht. Dit zal nog wel de betaversie zijn. Hieronder kun je de roadmap bekijken.

Roadmap ParticlParticle kopen

Je kan PART op meerdere manieren kopen. Het makkelijkste voor beginners is het om deze te kopen direct met iDEAL. Dit kan via Litebit. Je kan hier een gratis account aanmaken. Een wallet aanmaken is niet per se nodig. Je kan een Litebit Wallet gebruiken. Kom je er niet uit? Lees dan ons Litebit stappenplan eens! Ook kun je deze digitale valuta kopen op een exchange, zoals Bittrex. Hier kan je handelen tussen BTC/PART. Koop hiervoor eerst Bitcoin. Dat kan bij een van de onderstaande aanbieders:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Meer informatie over Particl

In de onderstaande video zie je in het kort een uitleg.

Handel eerste €1000 gratis