Ontology

Ontology is een nieuw high-performance openbaar blockchainproject. Ook is het een gedistribueerd samenwerkingsplatform voor vertrouwen. Het biedt nieuwe en krachtige openbare blockchains waarop het maken van smart contracts (slimme contracten) mogelijk is. Het netwerk maakt gebruik van de ONT-tokens. Ontology blockchain framework ondersteunt publieke blockchain-systemen en is in staat om verschillende publieke blockchains voor verschillende applicaties aan te passen. Het ondersteunt de samenwerking met meerdere protocolgroepen. Het bestaat uit onder andere:

    • ONT blockchains
    • ONT Blockchain Frameworks
    • ONT interactieprotocolEigenschappen en Ontology in gebruik

Het is daarnaast mogelijk om gebruik te maken van meerdere modulen op de Ontology blockchain. Veel mensen denken dat dit een goede stap is richting een toekomst waar men steeds meer gebruik gaat maken van blockchain en de achterliggende technieken. Zo is het mogelijk om de volgende protocollen te gebruiken op de Ontology blockchain:

  • ONT ID: Een volledig gedistribueerd identiteitskader ter ondersteuning van identiteitsverificatie voor mensen, bedrijfsmiddelen, objecten en overige zaken.
  • ONT-gegevens: Het ONT DATA framework ondersteunt datacommunicatie en uitwisseling van verschillende dingen, zoals databronbeheer en slimme contracttransacties.
  • ONT Scores: In landen zoals de Verenigde Staten maken bedrijven veel gebruik van kredietscores. Zij geven een kredietscore aan mensen. Op basis van deze score kunnen mensen wel of niet lenen, een hypotheek krijgen etc. Deze score kan vastgelegd worden in de Ontology blockchain.

Ontology kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Ontology direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar ONT toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, LTC en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Actie: Bij de aanbieder Bitvavo betaal je nu tijdelijk géén handelskosten over de eerste 1000 euro. Hierdoor is Bitvavo écht de goedkoopste exchange van Nederland. Storten kan met iDEAL! 

Crypto kopen

Ga naar Bitvavo en maak een gratis account

Koers Ontology

Bekijk hieronder de actuele koers van Ontology Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers ONT in euro

De huidige koers in euro.

ONT koers in Amerikaanse dollar

Koers in Bitcoin

De huidige koers in BTC is als volgt:

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan