Ontology - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ontology

Ontology is een nieuw high-performance openbaar blockchainproject. Ook is het een gedistribueerd samenwerkingsplatform voor vertrouwen. Het biedt nieuwe en krachtige openbare blockchains waarop het maken van smart contracts (slimme contracten) mogelijk is. Het netwerk maakt gebruik van de ONT-tokens. Ontology blockchain framework ondersteunt publieke blockchain-systemen en is in staat om verschillende publieke blockchains voor verschillende applicaties aan te passen. Het ondersteunt de samenwerking met meerdere protocolgroepen. Het bestaat uit onder andere:

    • ONT blockchains
    • ONT Blockchain Frameworks
    • ONT interactieprotocol

Eigenschappen en Ontology in gebruik

Het is daarnaast mogelijk om gebruik te maken van meerdere modulen op de Ontology blockchain. Veel mensen denken dat dit een goede stap is richting een toekomst waar men steeds meer gebruik gaat maken van blockchain en de achterliggende technieken. Zo is het mogelijk om de volgende protocollen te gebruiken op de Ontology blockchain:

  • ONT ID: Een volledig gedistribueerd identiteitskader ter ondersteuning van identiteitsverificatie voor mensen, bedrijfsmiddelen, objecten en overige zaken.
  • ONT-gegevens: Het ONT DATA framework ondersteunt datacommunicatie en uitwisseling van verschillende dingen, zoals databronbeheer en slimme contracttransacties.
  • ONT Scores: In landen zoals de Verenigde Staten maken bedrijven veel gebruik van kredietscores. Zij geven een kredietscore aan mensen. Op basis van deze score kunnen mensen wel of niet lenen, een hypotheek krijgen etc. Deze score kan vastgelegd worden in de Ontology blockchain.

Ontology kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Ontology direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar ONT toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, LTC en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.