OmiseGO

Wat is OmiseGO (OMG)?

OmiseGo is een zeer ambitieus project. Het wil dé manier worden om het uitwisselen tussen diverse valuta makkelijker te maken. Het is mede ontworpen door de bedenker van Ethereum, Vitalik Buterin. Ook heeft Gavin Wood er aan meegeholpen. Hij is een gevestigde naam in de cryptowereld. Op deze pagina leggen we je uit wat OmiseGO is  en hoe OMG kopen werkt.

Hoe werkt het precies?

OmiseGo is, simpel gezegd, een digitale portemonnee en systeem dat wereldwijd werkt om allerlei valuta te wisselen. Ze willen dat het ook mogelijk wordt om bijvoorbeeld cryptovaluta uit te betalen naar fiat geld (euro’s, dollar et cetera). Ze willen alles wisselen op de blockchain zelf. Het uiteindelijke doel is dus revolutionair, maar zal –ook volgens de makers- met vallen en opstaan bereikt moeten worden. Het bedrijf gebruikt de financiële technoligie van Ethereum, waardoor het ook gebruikt kan worden in de huidige wallets.


OMG tokens

OMG tokens zijn de lokale valuta van het systeem. Omisego is weer een andere blockchain. Met deze tokens kun je transacties goedkeuren op het netwerk. Dit werkt middels het Proof of Stake (PoS) algoritme. Je kan hiermee OMG verdienen.

OmiseGO (OMG) kopen

Je kunt OMG niet direct met iDEAL kopen bijvoorbeeld Litebit, maar je moet andere stappen ondernemen. Het beste kun je bij een van de onderstaande aanbieders Bitcoin kopen. Deze verstuur je dan naar een exchange waar OMG verhandelt wordt. Dit zijn bijvoorbeeld Bittrex, Kraken en Polinex. Hoe je Bitcoin het beste kunt kopen lees je in onze blog over Bitcoin kopen.

OMG kopen met een creditcard

Via Changelly kun je met een creditcard BTC kopen. De administratiekosten liggen lager dan bij anderen. Ook hanteren zij een zeer gunstige wisselkoers. Je kunt er ook andere honderden andere altcoins omruilen naar OMG of naar andere cryptocurrency. Klik op de button hieronder om naar de mogelijkheden te kijken.

Changelly

[td_block_15 custom_title=”Laatste nieuws” category_id=”2″]

Nieuw met cryptocurrency?

Bitcoin kopen iDEAL?

Je kunt via Litebit direct Bitcoin kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel BTC willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw Bitcoin versturen naar andere mensen of naar een exchange.

OmiseGO 

OmiseGO Koers

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan