Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

OmiseGO

OmiseGo is een zeer ambitieus project. Het wil dé manier worden om het uitwisselen tussen diverse valuta makkelijker te maken. Het is mede ontworpen door de bedenker van Ethereum, Vitalik Buterin. Ook heeft Gavin Wood er aan meegeholpen. Hij is een gevestigde naam in de cryptowereld. Op deze pagina leggen we je uit wat OmiseGO is  en hoe OMG kopen werkt.

Hoe werkt het precies?

OmiseGo is, simpel gezegd, een digitale portemonnee en systeem dat wereldwijd werkt om allerlei valuta te wisselen. Ze willen dat het ook mogelijk wordt om bijvoorbeeld cryptovaluta uit te betalen naar fiat geld (euro’s, dollar et cetera). Ze willen alles wisselen op de blockchain zelf. Het uiteindelijke doel is dus revolutionair, maar zal –ook volgens de makers- met vallen en opstaan bereikt moeten worden. Het bedrijf gebruikt de financiële technoligie van Ethereum, waardoor het ook gebruikt kan worden in de huidige wallets.

OMG tokens

OMG tokens zijn de lokale valuta van het systeem. Omisego is weer een andere blockchain. Met deze tokens kun je transacties goedkeuren op het netwerk. Dit werkt middels het Proof of Stake (PoS) algoritme. Je kan hiermee OMG verdienen.

OmiseGO (OMG) kopen

Het beste kun je bij een van de onderstaande aanbieders Bitcoin kopen. Deze verstuur je dan naar een exchange waar OMG verhandelt wordt. Dit zijn bijvoorbeeld Bittrex, Kraken en Polinex. Hoe je Bitcoin het beste kunt kopen lees je in onze blog over Bitcoin kopen.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

OmiseGO 

Handel eerste €1000 gratis