Informatie over het kopen van OKCash - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

OKCash

OKCash is een hybride cryptocurrency. Het werd voor het eerst uitgegeven in november 2014 en maakt gebruik van Proof-of-Work mining (PoW). Daarna ging het over op het Proof-of-Stake algoritme (PoS). OK heeft 10 bevestigingen nodig voordat een transactie goedgekeurd wordt. De blocktijd is 72 seconden. Je kan OKCash ook staken. Minimaal 8 uur en maximaal een jaar. Hiermee kun je deze cryptocurrency verdienen door jouw balans te gebruiken. Het OKCash netwerk is decentraal en is niet afhankelijk van andere partijen. Als houder van OKCash heb je de volledige controle over jouw geld. Het netwerk hanteert tevens lage transactiekosten. Vroeger heette deze cryptocurrency PIMPcash. De makers hebben, heel slim, het PIMP-gedeelte verandert naar OK.

OKCash informatie

In de onderstaande video zie en hoor je meer informatie over deze cryptovaluta. OKCash kondigt de currency aan als de toekomst voor sociale netwerk-betalingen. Als grote voordelen zien zij de transactietijden, geen ICO en de universele naam.

Welke wallet gebruiken?

OKCash heeft meerdere wallets. Voor de beginner kunnen we de gratis Litebit wallet aanraden. Deze krijg je gratis als je een account aanmaakt bij Litebit via deze link. Daarnaast kun je ook een paper wallet gebruiken. Deze kun je downloaden en uitprinten via deze link. Voor een volledig overzicht van alle wallets, zoals de Window, Mac en Android wallets, volg je deze link.

Hoe koop je OKCash?

Het is een cryptocurrency die je snel en gemakkelijk met iDEAL kan kopen. Wij raden dat ook aan voor de echte beginner. Je koopt dan OkCash via deze link. Daarnaast is het ook mogelijk om OK te verhandelen op een exchange. Mocht je dit willen doen, dan moet je eerst Bitcoin kopen. Dat kan bij de onderstaande aanbieders.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Je kunt via Litebit direct OKCash (OK) kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw OKCash versturen naar andere mensen of naar een exchange.[/vc_cta][vc_column_text]

OKCash