Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Nxt

Nxt is een geavanceerd blockchain-platform. Het bouwt op de basisfunctionaliteit van baanbrekende cryptocurrencies zoals Bitcoin. Ook voegt het meerdere verbeteringen toe aan het bestaande concept. Cryptocurrency en financiële systemen zijn de eerste veel gebruikte toepassingen van blockchaintechnologie. De blockchain kan echter voor zoveel meer worden gebruikt, vinden de makers.

Vrijheid en decentrale applicaties

Nxt brengt een revolutie teweeg in de financiële technologie, crowdfunding en governance-industrie. Ze bieden namelijk niet alleen de baanbrekende NXT—cryptovaluta aan, maar ook krachtige tools waarmee gebruikers kunnen bouwen aan eigen applicaties. Gebruikers, bedrijven en ontwikkelaars hebben dus de volledige vrijheid om zelf decentrale applicaties te maken met de hulp van dit platform. Bekijk ook de onderstaande video voor een korte introductie:

Belangrijkste kenmerken van NXT

Een aantal kenmerken van deze cryptovaluta en het Nxt platform op een rij:

Asset exchange: Creëer zelf een eigen project. De Nxt Asset Echange biedt veilige en directe peer-to-peer handelsmogelijkheden aan.

Muntstelsel: Lanceer je eigen digitale currency. Ruil, deel en verhandel andere currencies die worden ondersteund door het platform.

Data cloud: Dataopslag en verificatie op de blockchain. Veilig, simpel en effectief

Stem-systeem: Ook wel Voting System genoemd. Je kan polls zelf maken en aanpassen. Deze worden geverifieerd door de Nxt blockchain.

Controle over jouw account: Jouw account is decentraal en jouw Nxt crypto zijn veilig. Een nxt account kan goed worden beveiligd. Geen overheid, bank of andere instantie kan bij jouw geld.

Nxt kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Het is een vrij oude currency. Nxt werd al in 2013 voor het eerst uitgegeven. Vandaar dat veel exchanges de coin hebben opgenomen. Het is mogelijk om het te kopen op de volgende manieren:

Je moet in de laatste twee gevallen eerst beschikken over Bitcoin. Dat kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen. Tip: vergelijk de prijzen van alle onderstaande aanbieders!

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Je kunt via Litebit direct Nxt kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel NXT willen kopen. Je kunt daarna jouw Nxt crytocurency versturen naar andere mensen of naar een exchange.

Nxt 

Handel eerste €1000 gratis