Nexus

Nexus is een peer-to-peer netwerk. Een serie van verbindingen tussen computers, bedrijven en mensen met een focus op het oprichten van nieuwe decentrale applicaties voor financiën, technologie en diensten. De cryptocurrency is bezig met een nieuwe revolutie van het blockchain protocol, namelijk een 3D kader. In dit kader worden drie verschillende manieren ingezet om transacties te verifiëren en onomkeerbaar vast te leggen. Ieder model is geoptimaliseerd om een ander consensusmodel te gebruiken. De drie modellen zijn: Witnessing, stake weights en proof-of-work.


3D Blockchain

3DC is een afkorting van three dimensional chain, de driedimensionale keten. De blockchain wordt omgezet in een 3D keten door het gebruik van drie verschillende verificatiemanieren waar er bij andere cryptocurrency netwerken maar 1 verificatiemanier is. Deze drie fases van de TAO upgrade zijn: Tritium, Amine en Obsidiaan. Ze noemen dit ook wel locks. Tritium is L1, Amine L2 en Obsidiaan L3.
Tritium verifieert nieuwe transacties via digitale handtekeningen op de blockchain en is geoptimaliseerd voor CPU minen. Bij Amine, L2, valideren nodes de betrouwbaarheid van de transactie nog eens extra op de blockchain. De L3 hashes combineren bij Obsidiaan de L2 hashes tot een block.

Nexus kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om NXS direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst een andere token, zoals Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar NXS toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH en andere coins kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Koers Nexus

Bekijk hieronder de actuele koers van NXS. Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers in euro

De huidige koers in euro.

Koers in Amerikaanse dollar

De huidige koers in Amerikaanse dollar is als volgt:
[currencygraph currency1=”nxs” currency2=”usd”]

Koers in Bitcoin

De huidige koers in Bitcoin is als volgt:
[currencygraph currency1=”nxs” currency2=”btc”]

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan