Nexus informatie over deze crypto - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nexus

Nexus is een peer-to-peer netwerk. Een serie van verbindingen tussen computers, bedrijven en mensen met een focus op het oprichten van nieuwe decentrale applicaties voor financiën, technologie en diensten. De cryptocurrency is bezig met een nieuwe revolutie van het blockchain protocol, namelijk een 3D kader. In dit kader worden drie verschillende manieren ingezet om transacties te verifiëren en onomkeerbaar vast te leggen. Ieder model is geoptimaliseerd om een ander consensusmodel te gebruiken. De drie modellen zijn: Witnessing, stake weights en proof-of-work.

3D Blockchain

3DC is een afkorting van three dimensional chain, de driedimensionale keten. De blockchain wordt omgezet in een 3D keten door het gebruik van drie verschillende verificatiemanieren waar er bij andere cryptocurrency netwerken maar 1 verificatiemanier is. Deze drie fases van de TAO upgrade zijn: Tritium, Amine en Obsidiaan. Ze noemen dit ook wel locks. Tritium is L1, Amine L2 en Obsidiaan L3.
Tritium verifieert nieuwe transacties via digitale handtekeningen op de blockchain en is geoptimaliseerd voor CPU minen. Bij Amine, L2, valideren nodes de betrouwbaarheid van de transactie nog eens extra op de blockchain. De L3 hashes combineren bij Obsidiaan de L2 hashes tot een block.

Nexus kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om NXS direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst een andere token, zoals Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar NXS toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH en andere coins kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.