NEO informatie over kopen crypto - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

NEO

NEO heette vroeger AntShare, dat werd afgekort als ANS. Het werd in 2014 publiekelijk uitgebracht door de ontwerpers Da Hongfei en Erik Zhang. Het wordt ook wel het eerste blockchain platform van China genoemd. In 2017 werd ANS omgetoverd tot Neo. Deze cryptovaluta werkt – net als Ethereum- met Smart Contracts, waarmee de gebruikers dingen kunnen opslaan en versturen. Er wordt gezegd dat de makers van deze coin nauwe banden hebben met de Chinese overheid. Daardoor wordt het ook wel “Het Chinese Ethereum” genoemd. Voordeel ten opzichte van Ethereum is dat Neo gebruik maakt van traditionele coderingsprogramma’s, waar Ethereum een hele eigen code heeft ontwikkeld. Hierdoor is Neo meer toegankelijk.

Klik hier om direct NEO met iDEAL te kopen!

Stijging van onder de 1 cent naar boven de 50 euro

Een droom voor menig investeerder en hodler. NEO is enorm gestegen in de afgelopen jaren. Het begon met een koers ruim onder de 1 eurocent en is daarna naar boven de 50 euro gestegen. Op het moment van schrijven hangt de koers tussen de 20 en 35 euro. In totaal komen er 100.000.000 NEO op de markt.

GAS en NEO

Als je in bezit bent van Neo, dan ben je een soort van aandeelhouder. Je mag, aan de hand van jouw aandeel in het geheel, mee beslissen met zaken omtrent het netwerk. Als je een transactie wilt doen met deze cryptovaluta, dan doe je dat met GAS.

Kopen van Neo

Je kunt vrij eenvoudig NEO kopen met iDEAL. Dit kan onder andere goed via de onderstaande widget.

NEO 

NEO Live Koers