NEO

Wat is NEO en wat is GAS?

NEO heette vroeger AntShare, dat werd afgekort als ANS. Het werd in 2014 publiekelijk uitgebracht door de ontwerpers Da Hongfei en Erik Zhang. Het wordt ook wel het eerste blockchain platform van China genoemd. In 2017 werd ANS omgetoverd tot Neo. Deze cryptovaluta werkt – net als Ethereum- met Smart Contracts, waarmee de gebruikers dingen kunnen opslaan en versturen. Er wordt gezegd dat de makers van deze coin nauwe banden hebben met de Chinese overheid. Daardoor wordt het ook wel “Het Chinese Ethereum” genoemd. Voordeel ten opzichte van Ethereum is dat Neo gebruik maakt van traditionele coderingsprogramma’s, waar Ethereum een hele eigen code heeft ontwikkeld. Hierdoor is Neo meer toegankelijk.

Klik hier om direct NEO met iDEAL te kopen!

Stijging van onder de 1 cent naar boven de 50 euro

Een droom voor menig investeerder en hodler. NEO is enorm gestegen in de afgelopen jaren. Het begon met een koers ruim onder de 1 eurocent en is daarna naar boven de 50 euro gestegen. Op het moment van schrijven hangt de koers tussen de 20 en 35 euro. In totaal komen er 100.000.000 NEO op de markt.


GAS en NEO

Als je in bezit bent van Neo, dan ben je een soort van aandeelhouder. Je mag, aan de hand van jouw aandeel in het geheel, mee beslissen met zaken omtrent het netwerk. Als je een transactie wilt doen met deze cryptovaluta, dan doe je dat met GAS.

Kopen van Neo

Je kunt in Nederland niet makkelijk direct met iDEAL deze crypto kopen. Wel is het simpel om via een van de onderstaande aanbieders Bitcoin te kopen en deze om te zetten via Changelly. Zowel bij het kopen van BTC als het omzetten naar Neo zit goede begeleiding van alle partijen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je gerust reageren onder deze pagina of contact met ons opnemen.

Neo kopen of omruilen

Via Changelly kun je met een creditcard Neo kopen. De administratiekosten liggen lager dan bij anderen. Ook hanteren zij een zeer gunstige wisselkoers. Je kunt er ook andere honderden andere altcoins omruilen of naar andere cryptocurrency. Klik op de button hieronder om naar de mogelijkheden te kijken.

Changelly

[td_block_15 custom_title=”Laatste nieuws” category_id=”2″]

Nieuw met cryptocurrency?

NEO kopen iDEAL?

Je kunt via Litebit direct Neo (NEO) kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw munten versturen naar andere mensen of naar een exchange.

Koers

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan