NEM

Wat is NEM?

NEM is een peer-to-peer cryptovaluta met een blockchain. Deze werd op 31 maart 2015 gelanceerd. In 2016 maakte het een grote sprong en werd het ineens een van de grootste cryptocurrencies ter wereld. De kleinste hoeveelheid wordt µXEM (microXEM) genoemd en staat gelijk aan 0.000001. Daarnaast is er ook een mXEM (milliXEM), wat 0,001 is. Onderscheidend van NEM is dat zij gebruik maken van het Proof of Importance algoritme, waar PoW (Proof-of-Work) gebruikelijk is.

Klik hier om direct NEM (XEM) met iDEAL te kopen!

Wat is NEMVoordelen van NEM

Volgens de officiële website heeft het gebruik van de cryptovaluta de volgende voordelen:

  • Prestatie: De blockchaintechnologie zorgt er voor dat er een veilig logboek wordt bijgehouden van alle transacties. Dit logboek is openbaar. De code van NEM is vanaf de grond af aan opgebouwd. Het was in eerste instantie bedoeld als een fork van de coin NXT, maar uiteindelijk is besloten om zelf iets te coderen. Hierdoor kan NEM groeien zonder dat de stabiliteit van de blockchain in gevaar komt.
  • Makkelijk te gebruiken: De code van NEM kan makkelijk worden gebruikt en vertaald naar andere producten. Bij bijvoorbeeld Ethereum kan dit alleen in het ‘smart contract’. Bij deze cryptovaluta kan het in meerdere programmeertalen.
  • Aanpasbaar: Dankzij de code en het Smart Asset systeem kan de technologie snel worden aangepast mocht dat nodig zijn en ook worden ingezet voor meerdere zaken. Dit kan een ICO, decentrale authenticatie en nog veel meer zijn.
  • Veiligheid en privacy: Dit cryptogeld biedt een scala aan beveiliging en privacy voor de gebruiker.Kopen van deze currency

Omdat de prijs, de vraag en aanbod van deze coin zo enorm is gestegen, is het ook vrijwel overal verkrijgbaar. Je kan het kopen op een grote exchange, maar ook gewoon via aanbieders zoals Litebit. Je kunt ook Bitcoin kopen en deze omruilen naar NEM via bijvoorbeeld Changelly.

Mijin

Mijin is een privé blockchain dat gebruik maakt van de NEM software. De ontwikkelaars beweren dat het de bankkosten kan verlagen en dat de beveiliging van banksystemen hierdoor met 90% omhoog gaat. In 2015 werd dit in gebruik genomen door een grote bank in Japan.

XEM kopen met een creditcard

Via Changelly kun je met een creditcard XEM kopen. De administratiekosten liggen lager dan bij anderen. Ook hanteren zij een zeer gunstige wisselkoers. Je kunt er ook andere honderden andere altcoins omruilen naar NEM of naar andere cryptocurrency. Klik op de button hieronder om naar de mogelijkheden te kijken.

Changelly

[td_block_15 custom_title=”Laatste nieuws” category_id=”2″]

Nieuw met cryptocurrency?

In omloop: 8,999,999,999 XEM

NEM kopen iDEAL?

Je kunt via Litebit direct NEM (XEM) kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel XEM willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw XEM versturen naar andere mensen of naar een exchange.

BCH Koers

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan