NANO (voormalig RaiBlocks) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

NANO (voormalig RaiBlocks)

NANO is een populaire cryptocurrency. Het is vanaf de grond af aan gemaakt en dus geen letterlijke kopie van andere cryptovaluta. NANO maakt gebruik van een geheel nieuwe block-architectuur. Elk account heeft een eigen blockchain. De consensus wordt bereikt door “delegated proof of stake”. Het biedt transacties aan zonder kosten, waardoor het onbeperkt schaalbaar is. Ook is het hierdoor ideaal te gebruiken voor peer-to-peer transacties. Het gehele netwerk vereist minimale resources. Er is geen speciale mining-hardware nodig om alle transacties te verweren. Tot op heden heeft NANO meer dan vier miljoen transacties verwerkt. Het orderboek is slechts 1,7GB root. Dit is een schijntje vergeleken met bijvoorbeeld Bitcoin.

De voordelen van NANO (NANO)

Een aantal voordelen van deze cryptovaluta op een rij:

  • Geen transactiekosten. Transacties verwerken kost geen geld. Omdat alle transacties individueel worden verwerkt, heeft NANO geen problemen met de blockgrootte. Dit is bij veel ander munten wel het geval.
  • Transacties worden direct verstuurd en worden ook direct ontvangen bij NANO
  • Schaalbaar. NANO is bijna onbeperkt schaalbaar

NANO kopen?

Je kan NANO direct met iDEAL kopen op onze favoriete exchange. We hebben nu zelfs een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met de exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Live NANO koers bekijken en direct kopen

In de onderstaande grafiek zie je live de koers van deze crypto. Zie je een goed koopmoment? Dan kan je direct overgaan tot kopen! Ook hier geldt de bovenstaande 1000 euro gratis handelen actie gewoon!

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.