Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Lisk

Lisk is een openbaar en open-source platform waar dapps op aangeboden worden. Dit zijn decentrale applicaties. Lisk wil een van de eerste cryptovaluta zijn van de modulaire cryptocurrency. Dit zijn cryptovaluta waarbij verschillende onderdelen uitwisselbaar zijn met andere systemen. Het is niet – zoals veel mensen denken – een onderdeel van Ethereum. Al toont het wel een groot aantal gelijkenissen. Men kan op de blockchain sidechains maken om decentrale applicaties te ontwikkelen. Deze apps werken dan volledig op een zelfstandige manier en hebben geen invloed op de hoofdketting van Lisk. LSK is de valuta die wordt gebruikt binnen het platform.

LSK kopen LiskDe cryptocurrency LISK

Lisk is een cryptocurrency met als token LSK. Je kunt deze token kopen, ontvangen en versturen naar anderen. Dit duurt ongeveer 10 seconden om te doen. Na 1 á 2 minuten is de transactie onomkeerbaar en bevestigd. Lisk maakt het mogelijk om een sidechains (zijketting) te maken van Lisk. Deze ketting valt volledig aan te passen en staat = geheel los van andere sidechains. In deze kettingen kun je kiezen om gebruik te maken van LSK of een geheel nieuwe token.

De verschillen tussen Lisk en Ethereum

ETH en LSK hebben een groot aantal verschillen:

  • Lisk gebruikt DPoS (Delegated Proof of Stake), Ethereum gebruikt Proof of Work (misschien in de toekomst PoS).
  • Lisk gebruikt Javascript, Ethereum gebruikt op het moment Solidity
  • Bij Lisk worden de applicaties gemaakt op sidechains. Ethereum slaat alles op in de hoofdketen.
  • Als er in een applicatie een fout is bij Lisk, dan is dit alleen maar in een sidechain. Bij Ethereum zal dit leiden tot een verlies van Ethers (transactiekosten)

LSK kopen

Je kunt deze cryptovaluta direct kopen met iDEAL bij Litebit.eu. Zo heb je zonder tussenstappen deze coin in jouw wallet naar keuze staan. Ook kun er voor kiezen om eerst Bitcoin te kopen en deze te verhandelen op een exchange naar LSK. Bekijk hieronder de beste aanbieders om dit te doen:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Lisk 

Handel eerste €1000 gratis