Kucoin Shares

Kucoin Shares, met de afkorting KCS, is de token van de gelijknamige exchange Kucoin. Kucoin Shares is een gedecentraliseerde cryptocurrency uitgegeven op basis van Ethereum. Hierdoor ondersteund deze cryptocurrency alle Ethereum wallets, dus alle ERC-20 tokens. Er zijn verschillende kenmerken die passen bij Kucoin Shares. Zo kan je door het kopen en behouden van KCS in jouw Kucoin account lagere transactiekosten betalen bij het handelen op de exchange Kucoin. Ook heb je verschillende exclusieve rechten, wordt KCS het belangrijkste element in de geplande gedecentraliseerde exchange functies in de toekomst en kan je verschillende bonussen verdienen waarover je onder het volgende kopje meer leest.


De KCS Bonus

Er zijn verschillende kenmerken die bij de Kucoin Shares horen. Het belangrijkste kenmerk is de Kucoin bonus die je kunt verkrijgen. Deze bonus wordt ingezet als een beloning om de betrokkenheid van gebruikers te verbeteren. Om een bonus te verdienen moet je ervoor zorgen dat jouw KCS in het Kucoin Platform staan. De beloningsbonus wordt berekend door te kijken naar het KCS-bezit in het gebruikersaccount en naar de in rekening gebrachte handelskosten van de vorige dag (van deze handelskosten wordt een deel gebruikt als beloningsbonus) . Daarna wordt de bonus direct overgemaakt naar de Kucoin accounts.

Kucoin SharesKucoin Shares kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om KCS direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of US Dollar Token (Ether) kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar KCS toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, ETH of USDT kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Actie: Bij de aanbieder Bitvavo betaal je nu tijdelijk géén handelskosten over de eerste 1000 euro. Hierdoor is Bitvavo écht de goedkoopste exchange van Nederland. Storten kan met iDEAL! 

Crypto kopen

Ga naar Bitvavo en maak een gratis account

Koers Kucoin Shares

Bekijk hieronder de actuele koers van Kucoin Shares. Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers KCS in euro

De huidige koers in euro.

KCS koers in Amerikaanse dollar

De huidige koers in KCS is als volgt:

Koers in Bitcoin

De huidige koers in KCS is als volgt:

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan