Komodo

Komodo, met de afkorting KMD, is een veilige cryptocurrency met een focus op privacy die wordt gebruikt binnen het Komodo Ecosysteem. Komodo heeft als doel het bouwen van een open-source wereld. Een ecosysteem van ontwikkelaars en partners waarin er een omgeving wordt gecreëerd die iemands reis naar blockchaintechnologie versnelt. Begin 2018 heeft KMD een atomic swap gedaan met Groestlcoin. In 2018 wordt een nieuwe website gelanceerd van Komodo met een hele nieuwe identiteit. Een combinatie van meer content, nieuwe functies en een nieuw design.Over het Komodo platform

Het Komodo platform is een end-to-end blockchain oplossing. Dat wil zeggen dat dit platform over alle hulpmiddelen beschikt om jou te helpen een blockchain op te zetten voor een gedecentraliseerde initial coin offering en de lancering van een token. In heel dit traject zal je dus geen gebruik hoeven te maken van externe bedrijven. Deze blockchain oplossingen zijn geschikt voor elk bedrijf en uit elke sector en kunnen zelfs worden aangepast om aan de behoefte van de klant te voldoen.

Komodo

Komodo kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Komodo direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of South Korean Won kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar KMD toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, KRW en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Actie: Bij de aanbieder Bitvavo betaal je nu tijdelijk géén handelskosten over de eerste 1000 euro. Hierdoor is Bitvavo écht de goedkoopste exchange van Nederland. Storten kan met iDEAL! 

Crypto kopen

Ga naar Bitvavo en maak een gratis account

Koers Komodo

Bekijk hieronder de actuele koers van Komodo Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers KMD in euro

De huidige koers in euro.

KMD koers in Amerikaanse dollar

Koers in Bitcoin

De huidige koers in BTC is als volgt:

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan