Komodo crypto crypto kopen op verschillende manieren - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Komodo crypto

Komodo crypto, met de afkorting KMD, is een veilige cryptocurrency met een focus op privacy die wordt gebruikt binnen het Komodo Ecosysteem. Komodo heeft als doel het bouwen van een open-source wereld. Een ecosysteem van ontwikkelaars en partners waarin er een omgeving wordt gecreëerd die iemands reis naar blockchaintechnologie versnelt. Begin 2018 heeft KMD een atomic swap gedaan met Groestlcoin. In 2018 wordt een nieuwe website gelanceerd van Komodo met een hele nieuwe identiteit. Een combinatie van meer content, nieuwe functies en een nieuw design. In dit artikel lees je meer over het Komodo project en de bijbehorende crypto.

Over het Komodo platform

Het Komodo platform waar de crypto op gebaseerd is, is een end-to-end blockchain oplossing. Dat wil zeggen dat dit platform over alle hulpmiddelen beschikt om jou te helpen een blockchain op te zetten voor een gedecentraliseerde initial coin offering en de lancering van een token. In heel dit traject zal je dus geen gebruik hoeven te maken van externe bedrijven. Deze blockchain oplossingen zijn geschikt voor elk bedrijf en uit elke sector en kunnen zelfs worden aangepast om aan de behoefte van de klant te voldoen.

Komodo

Komodo Crypto kopen

Je kan de cryptovaluta Komodo op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Komodo direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of South Korean Won kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar komodo crypto (KMD) toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, KRW en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links over crypto en Komodo

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie over crypto en Komodo.