ZCoin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

ZCoin koers

ZCoin is een cryptocurrency met een hele lage Circulating Supply. Er zijn dus erg weinig munten in omloop. Hierdoor is de prijs vaak aan de hoge kant. In oktober 2016 was de munt minder dan een halve dollar waard. Daarna steeg de koers explosief naar meer dan 4 dollar. Dit hield de Zcoin koers niet lang vol. Het daalde al snel weer naar ruim onder de dollar. Daarna begon de koers wederom met stijgen. De XZC koers is er een met erg veel schommelingen. Ongeveer een jaar later werd de munt opgepikt door diverse traders en websites. Onder andere hierdoor steeg de koers weer enorm naar ruim boven de 30 Amerikaanse Dollar. Op deze pagina kun je de Zcoin koers volgen in USD, BTC en EUR. Daarnaast zie je ook de huidige informatie over de rang, vergeleken met alle cryptocurrency. Ook zie je het handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Zcoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers XZC in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/XZC Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen XZC

Zcoin is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Litebit. Zij maken zelfs een wallet voor je aan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze service is gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange. Als je dit wilt doen, moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.