Waves koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Bitvavo met iDEAL - BONUS!

Waves koers

Waves is een platform waar men onder andere gemakkelijk een eigen cryptovaluta kan maken. Ook kun je hier snel een crowdfundingcampagne starten. Veel mensen verwachten dat de Waves koers nog verder gaat stijgen. Anderen verwachten weer een stagnatie of daling. Kortom, er is veel te doen over de koers van Waves. Op deze pagina kun je deze volgen in BTC, euro en dollar. Daarnaast zie je ook de huidige ranking van Waves en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Waves koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers WAVES in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/WAVES. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen WAVES

Je kan deze populaire cryptovaluta direct kopen met iDEAL bij Litebit. Bij de onderstaande aanbieders kun je ook direct Bitcoin, Ether of Litecoin kopen. Deze kun je opsturen naar een exchange om deze te verhandelen naar WAVES. Alle markten en exchanges kun je overzichtelijk bekijken via coinmarketcap.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.