Waves koers - Bekijk het koersverloop van de Waves hier
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Waves koers

Waves is een platform waar men onder andere gemakkelijk een eigen cryptovaluta kan maken. Ook kun je hier snel een crowdfundingcampagne starten. Veel mensen verwachten dat de Waves koers nog verder gaat stijgen. Anderen verwachten weer een stagnatie of daling. Kortom, er is veel te doen over de koers van Waves. Op deze pagina kun je deze volgen in BTC, euro en dollar. Daarnaast zie je ook de huidige ranking van Waves en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Huidige WAVES koers in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Waves koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers van WAVES als volgt:

Koers WAVES in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/WAVES. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.
https://widget.coinlib.io/widget?type=chart&theme=light&coin_id=1250&pref_coin_id=1506

WAVES koersverloop

De koers van de native token van Waves (WAVES) toont een volatiel verleden. Achter elke noemenswaardige koersbeweging, zit een relevante gebeurtenis of ontwikkeling. WAVE is sinds midden 2016 verhandelbaar. Hieronder vind je welke ontwikkelingen de koers sindsdien heeft doorgemaakt.

2016: De koers van WAVES begon in juni te lopen vanaf een prijs van ongeveer 0,96 euro. Deze beginkoers bleek echter niet houdbaar te zijn. Het was namelijk slechts een kwestie van weken totdat de koers daalde naar een prijs tussen de 0,14 en 0,30 euro. Het jaar werd binnen dit prijsbereik gesloten.

2017: Dit jaar is zeer belangrijk geweest voor de cryptomarkt in zijn algemeenheid. Praktisch alle koersen, waaronder die van WAVES, stegen. De prijs van een WAVES-token ging een paar keer over de kop, met een uiteindelijk all time high van meer dan 14 euro in december van dit jaar. Een goed jaar dus voor Waves en diens native token.

2018: Kijk je naar de koers van WAVES, dan ontdek je dat 2018 iets minder succesvol was voor deze cryptotoken. De koers daalde fors, waardoor aan het einde van 2018 een prijs van minder dan 1 euro werd aangetikt. Een groot deel van de koerswinst uit 2017 werd dus tenietgedaan.

2019: Er gebeurde eigenlijk maar weinig bijzonders. Dit valt te zien aan de koersbewegingen van WAVES dit jaar. Hoewel in het eerste halfjaar een koers van rond de 2,50 euro de nieuwe standaard leek te zijn voor WAVES, daalde het in de tweede helft van 2019 weer naar waardes van onder de euro.

2020: Dit jaar leek in eerste instantie (weer) niet zo spannend te worden. Het tegendeel bleek echter waar. Naarmate het einde van 2020 naderde, begon de WAVES koers steeds harder te stijgen. Hierdoor werd de 13 euro aangetikt in december. Een grote vooruitgang ten opzichte van 2019.

2021: De hele koersgeschiedenis van de WAVES-token wordt in 2021 officieel bestempeld als slechts een lachertje. De koers vertoont in dit jaar zeer agressieve en flinke fluctuaties. In het voorjaar steeg de koers binnen enkele weken van de 10,50 euro naar een koers hoger dan 30 euro. Deze koershoogte was echter geenszins houdbaar, waardoor de koers weer snel zakte naar lagere regionen. Verdere prijsactie valt te ontdekken in het najaar van 2021. Er worden meerdere pieken neergezet rond de 27 euro. Aan het einde van het jaar zakte de WAVES koers zeer snel naar een waarde van ongeveer 12 euro.

2022: Dit jaar begint overwegend volatiel voor de koers van WAVE. Hoge pieken worden in de eerste twee maanden nog niet neergezet.

Gunstige koers? WAVES kopen

Je kan de populaire cryptovaluta WAVES direct kopen, bij een gunstige koers, met iDEAL bij Litebit. Bij de onderstaande aanbieders kun je ook direct Bitcoin, Ether of Litecoin kopen. Deze kun je opsturen naar een exchange om deze te verhandelen naar WAVES. Alle markten en exchanges kun je overzichtelijk bekijken via coinmarketcap.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.