Verge koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Verge koers

Verge wordt afgekort als XVG. Het is een cryptocurrency met een focus op privacy en anonimiteit. Veel beginners met cryptocurrency schrikken als ze de lage Verge koers in dollar of euro zien. Dit valt erg makkelijk uit te leggen. Er zijn enorm veel XVG in omloop en de maximale hoeveelheid Verge die er kan komen (max supply) is ook hoog. In totaal komen er maximaal 16,555,000,000 XVG beschikbaar. Voor de verhouding: Dit is 788,33 keer zoveel als bij Bitcoin. Op deze pagina kun je de Verge koers bekijken in euro, dollar en USD. Ook zie je de huidige rang, vergeleken met alle andere cryptovaluta.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Verge koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers XVG in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/XVG. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Verge XVG

Verge is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Litebit (maak hier een gratis account) of bekijk het Litebit stappenplan. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange (Cryptopia) of om te ruilen via Changelly. Als je de laatste twee opties wilt uitvoeren, moet je eerst beschikken over Bitcoin, Litecoin of Ethereum. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.