Ubiq koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ubiq koers

Ubiq bestaat al een aantal jaar. Rond 2014 begon de koers laag. Je kon toen Ubiq kopen voor minder dan 2 eurocent per stuk. Pas sinds 2017 is de Ubiq koers enorm gestegen en schommelt het een tijd tussen de 1 a 2 euro. Het platform heeft nog niet veel toepassingen, maar fans van deze crypocurrency verwachten een prijsstijging als er meer bedrijven overstappen op het Ubiq netwerk. Dit netwerk staat bekend om de veilige smart contracts. Ook wel slimme contracten genoemd. Op deze pagina kun je de koers van UBQ bekijken in euro, dollar en bitcoin. Daarnaast zie je informatie over de huidige rang vergeleken met alle cryptocurrency. Ook de informatie over het totale handelsvolume van de afgelopen 24 uur is zichtbaar.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Ubiq koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers UBQ in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/UBQ Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen UBQ

Ubiq is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Litebit. Je moet zelf wel een Ubiq wallet downloaden voor dekstop of gebruik maken van de browser wallets. Een actueel wallet overzicht vind je via deze link. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange. Als je dit wilt doen, moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.