TenX koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

TenX koers

TenX is een populaire cryptovaluta met de afkorting PAY. Het is een uitgebreid betaalplatform, gebouwd op de blockchain. Het bestaat uit een wallet, een debit card, bankaccount en bankautomaten. Ze willen er op deze manier voor zorgen dat het over de gehele wereld gebruikt gaat worden. Ook bedrijven kunnen gemakkelijk gebruik maken van TenX. De Tenx koers wordt dan ook door veel mensen nauwlettend in de gaten gehouden. In het verleden – toen TenX nog jong was- is de koers explosief gestgen, daarna is het behoorlijk gaan schommelen. Op deze Tenx koers pagina kun je de PAY koers volgen in euro, dollar en BTC. Daarnaast zie je ook de huidige rang en informatie over het handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

TenX koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers TenX in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/PAY. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen TenX (Pay)

Je kan deze cryptovaluta niet direct kopen met iDEAL, maar moet gaan handelen op een exchange. Zo kun je bijvoorbeeld TenX kopen bij Cryptopia. Zij bieden de markten PAY/LTC en PAY/BTC aan. Mocht je dit willen doen, dan hebben wij speciaal voor Cryptopia een stappenplan geschreven voor beginners. Deze kun je lezen via: Cryptopia voor beginners. Je moet dan wel eerst Bitcoin of Litecoin kopen. Dat kan via de onderstaande aanbieders goed. Ook is het mogelijk om deze currency te ruilen via Changelly.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.