Stratis koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stratis koers

Op veel Nederlandstalige community pagina’s zien we positieve dingen over Stratis (STRAT). Deze munt hoopt een oplossing te worden voor de grote (en waardevolle) financiële sector. Als zij dit bereiken wordt verwacht dat de groei niet te stoppen zou zijn. De Stratis koers zou dan door het dak moeten gaan. Op deze pagina kun je de koers van Stratis volgen. Deze worden live opgehaald van de servers van onder andere coinmarketcap.com. De community (achterban) van deze cryptocurrency is overweldigend. Zij worden soms ook wel het Stratis Army genoemd. De cryptovaluta en de koers ervan is hierdoor in de afgelopen jaren misschien wel mede dankzij gegroeid. Je kan in de onderstaande grafieken de koers vinden in USD, EUR en BTC. Ook zie je de huidige rang, ten opzichte van ander cryptogeld. En ook het huidige volume van de afgelopen 24 uur.

Stijging van de koers

De Stratis koers is begin mei 2006 tot en met begin juni 2006 explosief gestegen. Waar de munt eerst nog ruim onder de 1 euro waard was, sprong het naar boven de 9 euro binnen een paar weken. Daarna is de koers van STRAT weer gedaald. Deze cryptovaluta is voor veel mensen een investering voor op lange termijn. Ook zij volgen de koers op de voet. Stratis is een Blockchain as a Service (BaaS) platform. Het moet bedrijven, actief in de financiële sector, oplossingen bieden. Bedrijven kunnen met hulp van Stratis op maat blockchain applicaties maken. Het wil voor dit soort financiële bedrijven een laagdrempelig platform zijn. Hieronder kun je de huidige koers van Stratis vinden. Ook zie je de marketcap en huidige rang. De prijzen worden in Euro, Dollar en BTC weergeven.

Huidige prijs in euro

Veel Nederlanders denken nog graag in Euro. Daarom kun je hieronder de Stratis koers in deze valuta terugvinden. Ook zie je de rang, het volume en de huidige marketcap.

Koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers van STRAT het volgende:
De koers hieronder is in Amerikaanse dollar (USD).

Stratis koers in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/STRAT. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers van Stratis in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen STRAT

Je kan deze populaire cryptovaluta direct met iDEAL kopen bij Litebit (maak hier een gratis account). Litebit maakt zelfs een wallet voor jou aan online. Ideaal voor de beginner dus! Daarnaast kan je Stratis ook verhandelen of kopen op een exchange. Daarvoor moet je eerst Bitcoin, Litecoin of Ether kopen. Dit kan bij de onderstaande aanbieders. Alle websites en handelmarkten kun je vinden op de website coinmarketcap.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.