Stellar Lumens koers (XLM) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stellar Lumens koers (XLM)

Stellar is de valuta die gebruikt wordt op het Lumens platform en netwerk. Het is een decentrale munt. Ook is het een zeer populaire crypto, die we vaak als aanrader tegenkomen op Nederlandse websites en Facebook groepen. De koers van Stellar Lumen steeg in april 2017 naar een recordhoogte. Hierdoor hebben veel mensen de munt leren kennen. Wij geven op deze pagina informatie over de Stellar Lumens koers. De afkorting van de munt is XLM. Ook geven wij het totale handelsvolume van de afgelopen 24 uur weer. Je kan de koers vinden in euro, dollar en Bitcoin.

Klik hier om direct Stellar Lumens met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Stellar Lumens koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers XLM in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/XLM. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Lumens

Je kan XLM niet direct met iDEAL kopen. Een handige optie is om eerst via een aanbieder Bitcoin te kopen en deze verhandelen op een exchange. Wij raden daarvoor de websites Poloniex, Kraken of Bittrex aan. Dit is op het moment de enige manier om snel en gemakkelijk deze cryptovaluta te verkrijgen. Bitcoin kopen met iDEAL kan bij de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.