Steem koers en Steem dollar koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Steem koers en Steem dollar koers

Het Steemit platform bestaat uit meerdere currencies. Alle informatie over deze digitale valuta kun je lezen op de pagina over Steem. Op deze pagina kun je de Steem koers en de Steem dollar koers volgen in realtime. De informatie wordt opgehaald vanaf Coinmarketcap en Cryptocompare. Je ziet deze koersinformatie in euro, dollar en Bitcoin. Steem is een populaire valuta van het social media platform Steemit. Hier kunnen schrijvers beloningen krijgen en deze gebruiken in Steem (STEEM), Steem Dollar (SBD) en Steem Power. Je krijgt per soort weer een andere beloning. Ook deze kun je lezen in onze Steem/Steemit informatie blog. Daarnaast kun je deze ook vinden op de officiële website van het platform. De koers hieronder kun je bekijken in Euro, Dollar en Bitcoin (BTC).

Huidige prijs Steem in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Huidige prijs Steem dollars in euro

Hieronder staat de huidige prijs, rang en handelsvolume van de afgelopen 24 uur van Steem dollars.

Steem koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Steem Dollars koers in USD

Hieronder zie je de huidige SBD koers in Amerikaanse dollar

Steem koers in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/STEEM. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

SBD koers in BTC

Hieronder de koers van SBD in Bitcoin weergeven

Kopen Steem en Steem dollar

Je kan deze currency niet direct met iDEAL kopen. Je moet eerst Bitcoin of Ether kopen en deze versturen op een exchange. Ook kun je ze verdienen via de officiële website van STEEM. Op een exchange handel je tussen BTC/STEEM of BTC/SBD. Bij de onderstaande aanbieders kan je Bitcoin en Ether kopen om te versturen naar bijvoorbeeld Bittrex.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.