Stealthcoin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Stealthcoin koers

Stealthcoin heeft een lage huidige supply (totale aantal coins in omloop). Jaarlijks komt er een klein percentage bij. De koers staat relatief laag vergeleken met andere cryptovaluta. De Stealthcoin koers gaat al een tijd terug. Begin 2014 stond deze erg laag en kon je XST kopen voor een paar cent. Daarna is de koers redelijk gelijk gebleven en licht gestegen. Pas in 2017 werd de coin goed opgepikt en vond er een flinke stijging plaats. Je kan op deze pagina de koers bekijken in euro, dollar en bitcoin. Daarnaast zie je ook informatie over de huidige rang en het totale handelsvolume van Stealthcoin in de afgelopen 24 uur. De afkorting van de munt is XST.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Stealthcoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers XST in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/XST Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen XST

Deze coin kan direct met iDEAL bij Litebit (maak nu een account) worden aangekocht. Je moet dan wel even zelf een XST wallet aanmaken. Deze kan je op de officiële website vinden via deze link. Ook kun je de coin verhandelen op Cryptopia (gratis account / uitleg over deze exchange). Je stuurt dan eerst Bitcoin naar deze exchange toe om te ruilen tegen Stealthcoin. Als je eerst Bitcoin wilt kopen, kijk dan eens naar de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.