Ripple koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ripple koers

Ripple is voor veel mensen een populaire munt. Een grote groep, al mogen wij de community’s geloven, zweren bij deze cryptocurrency. Weer andere mensen vinden het een munt van de bankiers en niet decentraal genoeg. Toch zijn er veel mensen die Ripple vasthouden en het zien als een investering voor op lange termijn. Zij volgen de Ripple koers op de voet. Op deze pagina kun je alle informatie omtrent de koers van XRP vinden. Deze wordt weergeven in euro, dollar en tegen Bitcoin. Ook kun je de huidige marketcap vinden en het totale handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Zie ook onze beginnersgids voor Ripple en de cryptovaluta XRP.

Klik hier om direct Ripple met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

Hieronder staat de huidige prijs, de marketcap en het volume van de afgelopen 24 uur.

Koers In dollar

De koers hieronder is in Amerikaanse dollar (USD).

Koers Ripple in BTC

De Ripple koers hieronder is in BTC. Dit vinden veel mensen prettig, omdat als je wilt handelen in Ripple, je vaak tegen BTC handelt.

Kopen XRP

Ripple kopen kan op verschillende manieren. Het is op het moment nog niet mogelijk om dit direct met iDEAL te doen. Je moet dus eerst Bitcoin kopen en in je BTC wallet plaatsen. Daarna verstuur je het naar een exchange, waar je ruilt tegen XRP. Hieronder vind je betrouwbare aanbieders om Bitcoin te kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.