Ripple koers

Ripple is voor veel mensen een populaire munt. Een grote groep, al mogen wij de community’s geloven, zweren bij deze cryptocurrency. Weer andere mensen vinden het een munt van de bankiers en niet decentraal genoeg. Toch zijn er veel mensen die Ripple vasthouden en het zien als een investering voor op lange termijn. Zij volgen de Ripple koers op de voet. Op deze pagina kun je alle informatie omtrent de koers van XRP vinden. Deze wordt weergeven in euro, dollar en tegen Bitcoin. Ook kun je de huidige marketcap vinden en het totale handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Zie ook onze beginnersgids voor Ripple en de cryptovaluta XRP.

Klik hier om direct Ripple met iDEAL te kopen!


Huidige prijs in euro

Hieronder staat de huidige prijs, de marketcap en het volume van de afgelopen 24 uur.

Koers In dollar

De koers hieronder is in Amerikaanse dollar (USD).

Koers Ripple in BTC

De Ripple koers hieronder is in BTC. Dit vinden veel mensen prettig, omdat als je wilt handelen in Ripple, je vaak tegen BTC handelt.

Kopen XRP

Ripple kopen kan op verschillende manieren. Het is op het moment nog niet mogelijk om dit direct met iDEAL te doen. Je moet dus eerst Bitcoin kopen en in je BTC wallet plaatsen. Daarna verstuur je het naar een exchange, waar je ruilt tegen XRP. Hieronder vind je betrouwbare aanbieders om Bitcoin te kopen:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Handel €1000 gratis! 

Wij hebben een hele leuke samenwerking met onze favoriete cryptocurrency broker. Wie zich via de onderstaande button registreert handelt de eerste 1000 euro gratis! Helemaal zonder enige transactiekosten.