Reddcoin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Reddcoin koers

De Reddcoin koers lijkt altijd heel erg laag, maar dat komt onder andere omdat er heel veel RDD in omloop zijn. Hierdoor zal deze coin niet snel naar hoge bedragen per RDD stijgen. Deze cryptovaluta gaat al even mee. Ook kent het een vrij grillig koersverloop. Aan het begin was er een flinke stijging en daarna kleine pieken en dalen. Deze werden waarschijnlijk veroorzaakt door de hype van een feature zoals Social Tipping en Redd-ID. De koers steeg na de aankondiging, maar toen de ontwikkelaars de belofte niet na konden komen, daalde de koers van Reddcoin weer. Je kan tegenwoordig grote hoeveelheden RDD kopen via iDEAL voor een lage prijs. Op deze pagina volg je Reddcoin koers in euro, dollar en BTC. Daarnaast zie je ook de marketcap en de huidige rang vergeleken met alle cryptovaluta.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Reddcoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers RDD in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/RDD. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Reddcoin RDD

Reddcoin is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Bitvavo. Zij maken zelfs een wallet voor je aan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze service is gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange.