Radium koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Radium koers

De Radium koers is vanaf januari 2016 enorm hard gestegen. Daarna is het een lange periode vrij stabiel gebleven. Pas rond april 2017 begon het flink met stijgen. Helaas daalde RADS ook weer snel. Toch is de koers daarna vrij hoog gebleven en heeft het nooit meer de lagere waarde van een jaar terug behaald. Op de top heeft het bijna een waarde van 8 Amerikaanse Dollar gehad. Deze cryptocurrency bestaat uit meerdere lagen. Lees ook de Radium informatie pagina eens. Op deze pagina kun je alles lezen en bekijken over de Radium koers. ook zie je het handelsvolume van de afgelopen 24 uur en zie je de huidige rang. Dit is de rang vergeleken met alle andere cryptovaluta die je kunt vinden op de website coinmarketcap.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Radium koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers RADS in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/RADS Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Radium

RADS is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Litebit. Zij maken zelfs een wallet voor je aan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze service is gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange of omruilen bij Changelly. Als je dit wilt doen, moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.