QTUM koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

QTUM koers

QTUM is een hybride cryptocurrency dat onder andere gebruikt maakt van smart contract. De QTUM koers wordt in de gaten gehouden door veel mensen. De munt staat namelijk al een lange tijd in de top 40 van grootste cryptovaluta. De koers is daarom erg belangrijk, omdat veel mensen in deze munt geloven en er in hebben geïnvesteerd. Wij geven op deze pagina de prijzen van QTUM weer in euro, dollar en Bitcoin. Daarnaast geven we ook informatie over het totale handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

QTUM koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers QTUM in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/QTUM. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen QTUM

Je kan QTUM helaas niet direct met iDEAL kopen. Een handige optie is om eerst via Litebit (maak hier een gratis account) Bitcoin te kopen en deze verhandelen op een exchange. Wij raden daarvoor de website Cryptopia aan. Dit is op het moment de enige manier om snel en gemakkelijk deze cryptovaluta te verkrijgen. Bitcoin kopen kan bij de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.