PIVX koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

PIVX koers

PIVX is een digitale valuta met een focus op privé transacties en anonimiteit. De afkorting betekent Private Instant Verified Transaction (X). Er zijn mensen die beweren dat het een sterk verbeterde versie is van de cryptovaluta DASH. De PIVX koers is echter een stuk lager dan deze munt. De koers van PIVX begon erg laag. Tot 17 mei 2017 stond het zelfs nog onder de 10 eurocent. Daarna is het explosief gestegen naar ruim boven de euro. Hierna bleef deze stijging doorzetten en de koers van PIVX bleef rond de 3 euro. Het is voor veel mensen een veelbelovende cryptovaluta. De PIVX koers kun je hieronder bekijken in euro, dollar en BTC. Daarnaast zie je de marketcap en de huidige rang vergeleken met alle andere cryptovaluta.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

PIVX koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers PIVX in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/PIVX. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen PIVX

PIVX kopen kan gelukkig direct via iDEAL. Je moet hier wel eerst een wallet voor aanmaken. Dit kan via de officiële website van deze cryptovaluta. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een Android wallet, paper wallet of dekstop cliënt. Direct met iDEAL kopen doe je bij Litebit. Ook is het mogelijk om eerst Bitcoin te kopen en deze op sturen naar een exchange. Daar ga je handelen tussen BTC/PIVX. Bitcoin kopen met iDEAL kan bij de onderstaande aanbieders goed.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.