Peercoin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Peercoin koers

Peercoin is een van de oudere cryptocurrencies. De Peercoin koers heeft daarom al een geschiedenis opgebouwd. Op 28 april in 2013 kwam de coin op de markt met een koers van rond de 38 dollarcent. Daarna is het iets minder waard geworden. In 2014 was er plots een grote koerssprong. De munt steeg naar een ongekende hoogte van ruim boven de 5 dollar. Daarna nam de koers weer flink af. Deze is tot eind 2017 redelijk afgenomen en/of gelijkgebleven. De Peercoin koers is daarna halverwege 2017 weer iets gaan stijgen. De munt behoort daardoor vaak tot de top 100 cryptovaluta op de website van coinmarketcap. Bekijk op deze pagina de PPC koer in euro, dollar en bitcoin. Ook zie je de informatie over het handelsvolume van de afgelopen 24 uur en de huidige rang van de munt.
Peercoin koers PPC chart

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Peercoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers PPC in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/PPC Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen PPC

Deze coin kan direct met iDEAL bij Binance (maak nu een account) worden aangekocht. Wil je dit doen? Lees dan ons Litebit stappenplan eens. Ook kun je Peercoin kopen via een exchange. Dan moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.