Particl koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Particl koers

De Particl koers staat over het algemeen gezien vrij hoog. Dit komt onder andere omdat er een lage aantal maximale munten op de markt is. De max supply van Particl is vrij laag. Daarom lijkt de koers zo enorm hoog. Je kan op deze pagina de huidige koers bekijken in euro, dollar en Bitcoin. Daarnaast zie je ook de informatie over het handelsvolume en de huidige rang. Dit is vergeleken met alle andere cryptovaluta. Particl is een cryptovaluta waar men nog veel van verwacht. In 2018 komt de grootste belofte van de munt online; een gedecentraliseerde marktplaats. Wij houden de Particl koers daarom ook goed in de gaten.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Particl koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers PART in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/PART. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Particl PART

Particl is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Particl kopen kan via Litebit (maak direct een gratis account aan). Zij maken zelfs een wallet voor je aan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze service is gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange. Als je dit wilt doen, moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.