Omisego koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Omisego koers

De koers van OmiseGo wordt door veel mensen nauwlettend in de gaten gehouden. Het is een digitale portemonnee om diverse valuta mee te wisselen. Het platform staat nog in de kinderschoenen, maar de koers van OMG is al explosief gestegen. Deze cryptovaluta staat meestal in de top 20 van cryptocurrency met hoogste market cap. Op deze pagina kun je de OmiseGo koers zien in euro, dollar en btc. Daarnaast wordt de marketcap en het handelsvolume van OMG van de afgelopen 24 uur in euro weergeven.

Huidige koers prijs Omisego in euro

De huidige koers prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur van Omisego. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

OmiseGO koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers OMG in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/OMG. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

De koersverwachting van OMG Network | 2022 – 2025

Eén van de zeer snel groeiende cryptocurrencies is OMG Network. Dit komt onder andere door de toenemende groei van de community, maar ook door de ontwikkelingen rondom het cryptoproject. Zo zijn er meer ontwikkelaars actief aan het bouwen en brengen nieuwe partnerships het project ook vooruit. Hierdoor gebruiken steeds meer partijen OMG Network, wat een positief effect op de koers van OMG Network heeft. Deze ontwikkelingen zijn niet alleen goed voor de korte termijn, maar ook het fundament voor de lange termijn.

Echter wordt de koersverwachting van Omisego niet alleen bepaald door de ontwikkeling van OMG Network, maar ook door andere factoren. Zo heeft de prijs van Bitcoin en de koers van de aandelenmarkt een grote invloed op de koers van OMG Network. Daarom zijn exacte prijzen bij een prognose noemen vaak uit de lucht gegrepen. Een exacte voorspelling van de prijs is daarom niet uit te brengen, maar een realistisch prijstarget voor de komen 1-2 jaar is wel uit te brengen. Binnen deze periode zijn wij een stijging van 100% tot 300% als zeer aannemelijk.

Wanneer investeerders voor de lange termijn investeren, wordt er vaak gekeken naar periodes langer dan 1-2 jaar. Wanneer je bijvoorbeeld naar een periode van ongeveer 5 jaar kijkt, zul je minder last hebben van de kortstondige pieken en dalingen, maar zijn de ogen gericht op de lange termijn. Een verwachting van de koers van Omisego bepalen voor langere termijnen is een stuk lastiger, omdat in de tussentijd meer kan gebeuren. Zo is het lastig om te voorspellen waar de prijs van OMG Network in 2025 staat. Indien OMG Network de plannen succesvol blijft uitvoeren en zich blijft doorontwikkelen, dan ziet de toekomst van OMG Network er rooskleurig uit. Er blijven echter altijd risico’s zitten aan het investeren in crypto, je hebt immers nooit de garanties.

Waarom stijgt de koers van OMG Network?

Natuurlijk is het mooi om te profiteren van koersstijgingen van Omisego network, maar de achterliggende gedachte is net zo belangrijk. Cryptocurrencies stijgen vaak wanneer er positieve ontwikkelingen omtrent het project zijn. OMG Network is hier een voorbeeld van, die door deze ontwikkelingen positief nieuws uit kon brengen. De verwachting is dat steeds meer partijen gebruik gaan maken van OMG Network, waardoor een koersstijging van Omisego tot de mogelijkheden behoort. Echter, niemand heeft een glazen bol, dus we kunnen vooraf niet zien of dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Het is in ieder geval verstandig om het actuele nieuws rondom OMG Network goed te blijven volgen en je onderzoek te blijven doen.

Kopen OmiseGO

Je kan deze crypto helaas niet direct met iDEAL kopen. Je kan het beste cryptocurrency omwisselen naar OMG. Dit doe je bijvoorbeeld via Changelly (uitleg) of een exchange zoals Cryptopia. Hier heb je wel eerst Bitcoin, Litecoin of Ethereum voor nodig. Deze kun je goedkoop bij de volgende aanbieders direct met iDEAL verkrijgen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.