Omisego koers

De koers van OmiseGo wordt door veel mensen nauwlettend in de gaten gehouden. Het is een digitale portemonnee om diverse valuta mee te wisselen. Het platform staat nog in de kinderschoenen, maar de koers van OMG is al explosief gestegen. Deze cryptovaluta staat meestal in de top 20 van cryptocurrency met hoogste market cap. Op deze pagina kun je de OmiseGo koers zien in euro, dollar en btc. Daarnaast wordt de marketcap en het handelsvolume van OMG van de afgelopen 24 uur in euro weergeven.Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

OmiseGO koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers OMG in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/OMG. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen OmiseGO

Je kan deze crypto helaas niet direct met iDEAL kopen. Je kan het beste cryptocurrency omwisselen naar OMG. Dit doe je bijvoorbeeld via Changelly (uitleg) of een exchange zoals Cryptopia. Hier heb je wel eerst Bitcoin, Litecoin of Ethereum voor nodig. Deze kun je goedkoop bij de volgende aanbieders direct met iDEAL verkrijgen.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan