OKCash koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

OKCash koers

In totaal komen er 105,000,000 OK op de markt. Op het moment zijn er meer dan 70 miljoen in omloop. In totaal komt er dus vijf keer zoveel OK op de markt vergeleken met Bitcoin. De prijs van OKCash is altijd vrij laag geweest. In het verleden heette deze munt PIMPcash en was er niet veel animo. Na de rebranding, waarbij PIMP werd vervangen door OK, ging het iets beter met de OKCash koers. Hij is tot op heden nog niet boven de 1 dollar geweest. Hele grote schommelingen heeft het ook niet gemaakt. Bekijk op deze pagina de huidige OK koers. Je ziet deze in euro, bitcoin en Amerikaanse dollar. Daarnaast bieden wij ook informatie over de huidige rang en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

OKCash koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers OK in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/OK Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen OK

OKCash is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Litebit. Zij maken zelfs een wallet voor je aan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze service is gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange. Als je dit wilt doen, moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.