Nxt koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nxt koers

Nxt is een van de eerste cryptovaluta. In 2013 werd het al op de markt gebracht. Het is al jaren een vrij populaire cryptocurrency en staat steevast in de top 100 van grootste cryptocurrency. De Nxt koers is door de jaren heen flink veranderd. Op het begin kon je deze munt al voor onder de 15 eurocent kopen. Daarna heeft de koers – zoals de meeste koersen – flinke schommelingen gekend.

Wegens de hoge maximale supply (aantal Nxt munten die er maximaal op de markt komen) zal de koers nooit echt enorm hoog zijn. De maximale hoeveelheid is namelijk: 1,000,000,000 NXT. Bijna 48 keer zoveel als de supply van Bitcoin. Op deze pagina zie je de actuele live koers van Nxt. Ook zie je het huidige handelsvolume van de afgelopen 24 uur en de rang die het inneemt vergeleken met alle andere cryptovaluta. Voor meer info over de munt zelf kun je onze NXT informatie raadplegen.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Nxt koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/NXT Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Nxt

Deze coin kan direct met iDEAL bij Litebit (maak nu een account) worden aangekocht. Je moet dan wel zelf een Nxt wallet aanmaken. Wil je dit doen? Lees dan ook ons Litebit stappenplan eens. Ook kun je Nxt kopen via een exchange. Dan moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.