NEM koers (XEM) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

NEM koers (XEM)

NEM wordt op de beurs tijdens het handelen afgekort als XEM. Het is een cryptocurrency met een revolutionair blockchain platform. NEM heeft een speciaal consensus mechanisme ingebouwd in de code. Deze code is vanaf de grond af opgebouwd en is niet direct gekopieerd van een andere cryptovaluta. Dit zien we helaas erg vaak. De koers van NEM heeft een flinke stijging gehad na het uitkomen van de munt. Op deze pagina kun je de NEM (XEM) koers live volgen, de gegevens van de afgelopen 30 dagen of aller-tijden zien en de koers volgen in BTC, Euro en Dollar.

Klik hier om direct NEM (XEM) met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers van XEM als volgt:

Koers NEM in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/XEM. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers van NEM in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen NEM (XEM)

NEM kan je direct met iDEAL kopen bij Litebit.eu. Ook is het mogelijk om eerst Bitcoin te kopen en daarmee te gaan handelen op een aangesloten markt. Dit kun je via een van de onderstaande websites doen. Om alle aangesloten exchanges te zien, ga je naar de website van coinmarketcap>markets.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.