Nav Coin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nav Coin koers

Op deze pagina kun je de NAV Coin koers volgen in euro, dollar en Bitcoin. Daarnaast zie je ook de actuele rang, vergeleken met alle andere cryptovaluta. Ook ie je het huidige handelsvolume van de afgelopen 24 uur van alle NAV exchanges. NAV coin is een digitale cryptocurrency met het Proof-of-Stake algoritme. Het heeft zeer snelle transactietijden en de optie om transactiedata te beschermen. De NAV koers is in 2017 explosief gestegen en heeft boven de 1 euro per NAV gestaan. Daarna is de koers iets ingezakt. In totaal zijn er meer dan 62 miljoen coins op de markt. Bekijk hieronder de actuele live Nav Coin koers.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Nav Coin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers NAV in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/NAV. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen NAV Coin

NAV is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Litebit (maak hier een gratis account). Zij maken zelfs een wallet voor je aan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze service is gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange. Als je dit wilt doen, moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.