Monero koers (XMR) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Monero koers (XMR)

Monero is een van de meest populaire cryptocurrency van de afgelopen tijd. Het is een coin die zich richt op privacy. Monero wordt afgekort als XMR en kan worden gekocht op meerdere exchanges. De Monero koers is erg hard gestegen. Zo was de munt in februari 2016 nog maar $0,50 waard, maar ruim anderhalf jaar later in 2017 meer dan 100 euro. Het is de grootste cryptocurrency met de focus op privacy. Op deze pagina kun je live de Monero (XMR) koers volgen. De Monero koers wordt weergeven in euro, dollar en BTC. Ook zie je de gegevens met betrekking tot de marketcap en het totale handelsvolume van de afgelopen 24 uur in euro.

Klik hier om direct Monero met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers van XMR als volgt:

Koers Monero in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/XMR. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers van Monero in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Monero (XMR)

XMR kan je direct met iDEAL kopen bij Litebit.eu. Ook is het mogelijk om eerst Bitcoin te kopen en daarmee te gaan handelen op een aangesloten markt. Dit kun je via een van de onderstaande websites doen. Om alle aangesloten exchanges te zien, ga je naar de website van coinmarketcap>markets.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.