Litecoin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Litecoin koers

Litecoin was een van de eerste altcoins naast Bitcoin. Deze populaire munt heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van BTC. De Litecoin koers is in de afgelopen jaren flink gestegen. Op deze pagina kun je alle huidige koersen real-time vinden. Deze worden weergeven in euro, dollar en tegen Bitcoin. De markt voor Litecoin is groot en je ziet dat veel munten ook tegen LTC kunnen worden verhandeld. Als een nieuwe coin gelanceerd wordt, dan zie je vaak de markten LTC/nieuwe coin en BTC/nieuwe coin verschijnen. Dat is ook een van de redenen waarom mensen de koers van deze altcoin op de voet volgen. Ook wordt deze coin gezien als één van de grote drie samen met Bitcoin en Ethereum. En hebben veel mensen deze munt voor lange termijn in een wallet staan.

Klik hier om direct Litecoin met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

Hieronder staat de huidige prijs, de marketcap en het volume van de afgelopen 24 uur. Deze informatie komt rechtstreeks van coinmarketcap.com.

Koers In dollar

De koers hieronder is in Amerikaanse dollar (USD).

Koers LTC in BTC

Als je gaat handelen met Litecoin, kun je dit vaak doen tegen Bitcoin. Hieronder zie je de huidige koers tegenover de grootste cryptocurrency op dit moment

Kopen LTC

Litecoin is een van de populairste cryptocurrency op het moment. En de verwachting is dat dit ook nog wel even zo gaat zijn. Je kan deze coin snel en simpel met iDEAL kopen. Bekijk eens de onderstaande aanbieders. Hier kun je LTC tegen een goede koers kopen. Bij BTC Direct moet je beschikken over een eigen LTC wallet, die je op de officiële website van Litecoin kan vinden. Als je bij Litebit besteld, kun je jouw cryptovaluta eventueel in een online wallet bij deze aanbieder zetten. Let op: Doe dit het liefst niet met hele grote hoeveelheden. Bewaar deze in een veilige wallet, zoals een paper wallet.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.