Koers NEO - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Koers NEO

NEO is een populaire munt. Ook in Nederland spreken we steeds meer mensen die speculeren met NEO. De koers van deze cryptocurrency wordt dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. De NEO koers kan je op deze pagina volgen in euro, dollar en btc. Daarnaast hebben wij ook informatie over de totale marketcap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. NEO heette vroeger AntShare, dat werd afgekort als ANS. Het werd in 2014 publiekelijk uitgebracht door de ontwerpers Da Hongfei en Erik Zhang. Het wordt ook wel het eerste blockchain platform van China genoemd. Bekijk hieronder de huidige NEO koers!

Klik hier om direct NEO met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers NEO in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/NEO. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen NEO (NEO)

NEO kan je niet direct met iDEAL kopen. Je kan wel eerst Bitcoin kopen en daarmee te gaan handelen op een aangesloten markt. Dit kun je via een van de onderstaande websites doen. Om alle aangesloten exchanges te zien, ga je naar de website van coinmarketcap>markets.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.