Koers LISK (LSK) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Koers LISK (LSK)

LISK is een munt waar veel mensen in geloven. Deze cryptocurrency heeft ambitieuze plannen met betrekking tot Decentrale applicaties. De koers van deze munt is de afgelopen tijd erg gestegen. Er zijn veel mensen -ook Nederlanders- die veel verwachten van Lisk in 2018. De Lisk koers kun je op deze pagina live bekijken. De data wordt opgehaald vanaf diverse websites, zoals cryptocompare en coinmarketcap. Je kan hier een overzicht vinden van de koers in euro, dollar en bitcoin. Daarnaast zie je ook het totale handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Ook de rang van de munt ten opzichte van alle cryptovaluta komt aan bod.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

LISK koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers LSK in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/LSK. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Lisk

Je kan Lisk (LSK) direct kopen met iDEAL bij Litebit (maak een gratis account). Je moet wel over een wallet te beschikken. Bij de onderstaande aanbieders kun je ook direct Bitcoin, Ether of Litecoin kopen. Deze kun je opsturen naar een exchange om deze te verhandelen naar LSK.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.