Koers IOTA - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Koers IOTA

De koers van IOTA (MIOTA) kun je op deze pagina live volgen. Wij geven de koers in euro, dollar en btc. Daarnaast zie je ook de huidige marketcap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Koers IOTA is de laatste tijd flink gestegen en de munt kun je vaak terugvinden in de top 100 van cryptocurrenies. De techniek achter de munt wordt revolutionair genoemd. En dat is ook vaak de reden waarom mensen massaal deze coin kopen. De koers lijkt vrij laag te zijn altijd, maar dat komt omdat er veel munten in omloop zijn. Het is dan ook verstandig om te kijken naar de market cap en de totale supply van IOTA (MIOTA).

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers IOTA in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/MIOTA. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen IOTA(MIOTA)

IOTA kan je niet direct met iDEAL kopen. Je kan wel eerst Bitcoin kopen en daarmee te gaan handelen op een aangesloten markt. Snel BTC kopen kan bij de onderstaande aanbieders. Om alle aangesloten exchanges te zien, ga je naar de website van coinmarketcap>markets.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.