Hshare koers (HSR) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Hshare koers (HSR)

Hshare is een in China en omliggende landen erg populair. Het is een cross-chain platform. Je kan het dus op meerdere platformen gebruiken. Dankzij de schaalbaarheid en de aanpasbaarheid van deze munt, houden veel mensen HSR in de gaten. De Hshare koers heeft in het verleden grote schommelingen gehad. Het begon sterk met een enorm hoge koers bij de start. Daarna is hij een tijd stabiel gebleven. Na deze wat meer stabiele periode is Hshare explosief gestegen. Waar de koers in de toekomst heengaat is voor de meesten een grote gok. Dat er veel geld uit China in geïnvesteerd wordt kan in het voor- en nadeel werken voor HSR. De koers van HSR wordt op deze pagina weergeven in BTC, EUR en USD.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Hshare koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers HSR in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/HSR. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Hshare

Je kan deze populaire cryptovaluta helaas niet direct met iDEAL kopen. Je moet deze verhandelen via een exchange. Bij de onderstaande aanbieders kun je direct Bitcoin, Ether of Litecoin kopen. Deze kun je opsturen naar een exchange om deze te verhandelen naar WAVES. Alle markten en exchanges kun je overzichtelijk bekijken via coinmarketcap.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.