Gulden koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Gulden koers

Gulden bestaat al sinds 2014. De Gulden koers is in de afgelopen jaren flink gestegen. Op 8 april 2014 was de munt slechts 0,0004 dollarcent per stuk waard. Daarna is het een tijd stil gebleven. Er waren slechts een aantal kleine stijgingen en dalingen. Pas eind 2016 werd Gulden bekend bij het grote publiek en begon de NLG koers explosief te stijgen. De munt werd snel veel meer geld waard. Daarna heeft de koers flink wat schommelingen gekend. Hij schommelt nog steeds tussen de 7 cent en 14 cent per stuk. Op deze pagina kun je de NLG koers bekijken in euro, dollar en BTC. Ook zie je de huidige rang van Gulden vergeleken met alle andere cryptocurrency en het huidige handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Gulden koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers NLG in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/NLG Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen NLG

Deze coin kan direct met iDEAL bij Litebit (maak nu een account) worden aangekocht. Je krijgt zelfs de optie om een gratis Litebit wallet te gebruiken om NLG in te bewaren. Wil je dit doen? Lees dan ook ons Litebit stappenplan eens. Ook kun je NLG kopen via een exchange. Dan moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.