Feathercoin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Feathercoin koers

De koers van Feathercoin gaat een tijd terug. Het is dan ook een cryptovaluta die erg lang bestaat. Op deze pagina volg je de Feathercoin koers in euro, dollar en bitcoin. Daarnaast zie je ook alle informatie met betrekking tot het FTC handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Ook informatie over de huidige rang van deze cryptovaluta, vergeleken met alle andere crypto’s. De koers van de munt is altijd relatief laag geweest. Het is nooit boven de euro uitgekomen per coin. Dat is eigenlijk wel gek, want de max supply is slechts 16 keer zoveel als Bitcoin. Vergeleken met andere munten die even oud zijn, is de munt redelijk ondergewaardeerd volgens fans en experts. Wil je meer info? Lees dan onze Feathercoin informatie door.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Feathercoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers FTC in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/FTC. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen FTC

Deze coin kan direct met iDEAL bij Litebit (maak nu een account) worden aangekocht. Je kan dan gebruik maken van de gratis wallet in jouw Litebit account. Ook kun je Feathercoin kopen via een exchange. Dan moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.