Ethereum koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ethereum koers

Ethereum is een van de grootste en bekendste cryptocurrencies geworden. Het staat de laatste tijd steevast in de top 10. En het wordt gezien als een goede investering voor de toekomst. Ethereum koers volgen is altijd handig om te weten wanneer je ETH moet kopen en hoe het met jouw munt gaat. Op deze pagina kun je de koers van ETH vinden in euro, dollar en Bitcoin.

Klik hier om direct Ethereum met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

Hieronder staat de huidige prijs, de marketcap en het volume van de afgelopen 24 uur.

Koers In dollar

Sommige mensen rekenen liever in USD. Hieronder de grafiek van de afgelopen tijd. Je kan de tijdspanne zelf aanpassen naar bijvoorbeeld alleen vandaag, afgelopen 30 dagen of vanaf het begin. (had je toen maar gekocht..)

Koers Ethereum in BTC

Als je wilt handelen in Ethereum staat vaak de huidige koers in BTC weergeven. De grootste markt blijft ETH/BTC en niet andere markten. Hieronder staat de huidige koers in een grafiek weergegeven in Bitcoin.

Kopen ETH

Ethereum kopen kan op veel manieren. Wij geven de voorkeur aan direct via iDEAL kopen bij BTC Direct of Litebit. De laatste is voor de echte beginner interessant, omdat je niet eerst een wallet hoeft aan te maken. Hieronder een overzicht van onze favoriete aanbieders van dit moment.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.