Ethereum Classic koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ethereum Classic koers

De koers van Ethereum Classic (ETC) kun je op deze pagina vinden. Wij laten de koers zien in euro, dollar en btc. De klassieke Ethereum heeft een vrij lage koers vergeleken met Ethereum zelf. De Ethereum classic koers wordt door veel mensen in de gaten gehouden. Sommigen verwachten dat het nog enorm gaat stijgen, anderen denken dat al het geld naar de best onderhouden ketting van Ethereum gaat. Ook is de ontwikkelaar Vitalik Butarin daar actief. De onderstaande informatie wordt live ingeladen via Coinmarketcap. Dit is dé website om alle koersen van cryptovaluta in de gaten te houden. Staat een crypto daar niet op? Dan is het eigenlijk geen cryptogeld. Hieronder vind je de koers van ETC.

Huidige ethereum classic koers in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers ETC in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/ETC. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Ethereum Classic

Je kan deze crypto direct met iDEAL kopen. Dit kun je bij Litebit doen. Ook kun je eerst Bitcoin kopen en deze omzetten naar ETC via Changelly of een exchange zoals Cryptopia.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.