EOS koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

EOS koers

EOS is een platform dat speciaal is ontworpen om bedrijven een kans te geven om decentrale applicaties te maken. Deze Dapps zijn erg populair de laatste tijd. De EOS koers begon bij de start erg hoog. Ruim boven de 4 dollar. Daarna is het weer ingezakt om diverse redenen, waar EOS zelf niet heel veel invloed op had. Nu is het stabiel boven de euro, maar de verwachtingen zijn dat het platform in de toekomst nog wel eens opgepikt zou kunnen worden door grote (commerciële) bedrijven. Op deze pagina kun je de EOS koers volgen in euro, dollar en bitcoin. Daarnaast zie je ook de huidige marketcap en de rang vergeleken met alle cryptocurrency.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

EOS koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers EOS in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/EOS. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen EOSr

EOS is een cryptovaluta dat helaas nog niet direct met iDEAL kan worden gekocht. Je moet deze kopen op een exchange. Ook kun je hem omruilen via de dienst Changelly. Je hebt wel Bitcoin of een andere cryptocurrency hier voor nodig. Deze kan je bij de onderstaande Bitcoin kopen-aanbieders krijgen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.