Dogecoin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dogecoin koers

Dogecoin is een leuke en grappige cryptocurrency. De Dogecoin koers is eigenlijk best een gekke. De munt werd in eerste instantie opgezet als voor de lol, maar heeft een zeer grote en actieve community opgebouwd. Veel handelswebsites bieden Dogecoin aan al paar om mee te handelen. De Doge koers is geen hele hoge en dat gaat deze ook nooit worden. De totale supply (maximale hoeveelheid DOGE) is enorm hoog en kan oneindig hoog worden. Op deze pagina kun je de Dogecoin koers bekijken in euro, dollar en bitcoin. Daarnaast zie je ook de huidige rang en het totale handelsvolume. Onderaan deze pagina geven we ook korte informatie over hoe je deze cryptopvaluta kan kopen. Ben je benieuwd naar de Doge meme? Bekijk dan onze pagina met Dogecoin info!

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Dogecoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers DOGE in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/DOGE Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen DOGE

Deze coin kan direct met iDEAL bij Litebit (maak nu een account) worden aangekocht. Je kan dan tevens gebruik maken van een Litebit web wallet om Dogecoin in te bewaren. Wil je dit doen? Lees dan ons Litebit stappenplan eens. Ook kun je DOGE kopen via een exchange. Dan moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.