Dash koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dash koers

DASH is een cryptocurrency gericht op privacy. Het is de grootste cryptovaluta op dit gebied. Qua prijs en populariteit. De koers van Dash is de laatste tijden explosief gestegen en de munt valt bijna niet meer weg te slaan uit de top 100 op de website coinmarketcap.com. Als je een crypto zoekt die privacygericht is en anonimiteit hoog in het vaandel heeft staan, kun je niet om Dash heen. De Dash koers kun je hieronder vinden. Deze wordt real time weergeven in euro, dollar en Bitcoin (BTC).

Klik hier om direct DASH met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Deze data wordt rechtsstreeks ingeladen van de (geweldige) website coinmarketcap.

Koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers van DASH als volgt:

Koers Dash in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/DASH. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers van Dash in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen DASH

Deze crypto kun je direct met iDEAL kopen via onder andere Litebit. Een optie die ideaal is voor beginners, omdat je niet per se een wallet hoeft aan te maken. Je kan (kleine hoeveelheden) opslaan in de online Litebit wallet. Een -vaak iets goedkopere- optie is BTC kopen bij BTC Direct. Deze verstuur je naar een wallet of een exchange. Daar handel je naar Dash toe. Hieronder een aantal aanbieders die wij betrouwbaar vinden:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.