Crown koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Crown koers

Crown is een digitale cryptovaluta met de afkorting CRW. De Crown koers begon in 2014 rond de 1 dollarcent. Daarna bleef de koers lang rond dit bedrag met af en toe een hele kleine uitchieter. Pas rond april/mei 2017 begon de CRW koers enorm te stijgen. Hij raakte bijna de magische grens van 1 USD aan. Mensen begonnen zich in te lezen en er werd meer naar Crown crypto gezocht via zoekmachines. Dit deed de koers ten goede. In 2017 werd de 1 dollargrens doorbroken. Op deze pagina kun je de huidige Crown koers volgen in EUR, USD en BTC. Daarnaast zie je ook informatie over het handelsvolume van de afgelopen 24 uur en de huidge rang.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Crown koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers CRW in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/CRW Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen CRW

Crown is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Litebit. Zij maken zelfs een wallet voor je aan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze service is gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange. Als je dit wilt doen, moet je eerst beschikken over Bitcoin. Bitcoin kopen met iDEAL kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.