Cardano koers (ADA) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Cardano koers (ADA)

Caradano is een cryptovaluta en een platform met meerdere lagen. De koers van Cardano is sinds de uitgave van deze munt erg gestegen. Men volgt deze koers dan ook op de voet. Cryptocurrency die in de top 100 komen van grootste valuta, krijgen vaak extra aandacht. De grote investeerders leren de munt dan kennen. Op deze pagina volgen we de Cardano koers op de voet. Je ziet deze dan ook in euro, dollar en BTC. Daarnaast laten wij ook de huidige marketcap, positie in de lijst met cryptocurrency en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur zien.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Cardano koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers ADA in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/ADA. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen ADA

Je kan ADA niet direct met iDEAL kopen. Een handige optie is om eerst via Litebit (gratis account) Bitcoin te kopen en deze verhandelen op een exchange. Dit kan onder andere bij Bittrex. Dit is op het moment de enige manier om snel en gemakkelijk deze cryptovaluta te verkrijgen. Bitcoin kopen kan bij de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.